Otel konforunda öğrenci yurdu

Konforlu Öğrenci Yurdu

Sınırları içerisinde bulunan Adnan Menderes Üniversitesi ile Aydın popüler ve tercih edilen öğrenci şehirlerinden birisidir. Bu üniversiteyi kazanan öğrencilerin okul ile birlikte önemli önceliklerinden birisi de kalacakları yurtlar olmuştur. Yurt seçimi konusunda zorlanan öğrenciler için ise web siteleri ve bu sitelerde yer alan tanıtımlar oldukça faydalı olmaktadır. Öğrencilere web sitesi aracılığı ile kendini tanıtan yurtlardan birisi de Akademi Kız Yurdu’dur. Aydın kız öğrenci yurdu deyince akla gelen yurtlardan birisi olan bu yurtta öğrenciler neredeyse otel konforundaki odalar ile öğrencilere hizmet vermektedir. Yurt odalarında öğrencilere sınırsız ve hızlı internet imkanı sunulmaktadır. Birçok Aydın kız öğrenci yurdu bu kadar yüksek hızda interneti öğrencilerine sağlayamamaktadır.

Yurtta Sunulan İmkanlar

Aydın kız yurdu olarak hizmet veren Akademi Yurdu bünyesinde bulunan spor salonu sayesinde ekstra ücret ödemeden spor yapabilmenizi sağlar. Sinema salonlarında düzenlenen film geceleri ile arkadaşlarınız ile seçeceğiniz bir filmi ortak olarak izleyebilecek ve yurdunuzda sinema keyfi yaşayacaksınız. Yurt aynı zamanda kampüse yakın olan Aydın kız yurdu seçeneklerinden birisidir. Böylece öğrenciler yürüyerek okula gidip gelebilirler ve ekstra bir ücret ödemeden ulaşımlarını hızlı bir şekilde sağlayabilirler. Akademi kız öğrenci yurdu öğrencilerin hem bütçesini korur hem de zamanlarını en iyi ve verimli şekilde değerlendirmeleri için onlara her türlü hizmeti verir. Yurtta bulunan hamam ve saunada 24 saat sıcak su mevcuttur ve tüm yurt öğrencileri hamamdan faydalanabilirler. Bunların haricinde yurtta normal duşlar da bulunmaktadır. Öğrencilerin odalarında bulunan mini buzdolabı ve lavabo kişisel olarak kullanımlarına sunulmuştur.

Yurda Nasıl Ulaşılır?

Aydın kız öğrenci yurtları arasında bulunan Akademi Kız Yurdu internet üzerinde bulunan web adresi ile öğrencilere kendini tanıtmaktadır. Yurda ulaşmak için de web sitesinde bulunan adres ve telefon numarası kullanılmalıdır. Aydın kız öğrenci yurtları numaraları firma rehberlerinden de ya da Aydın’a geldikten sonra otogarda ve Adnan Menderes Üniversitesi kampüsünde kurulan iletişim noktalarından da ulaşılabilir. Yurtlara kayıt yaptırmadan önce öğrencilerin ve ailelerin birlikte gidip yurdu görme, her bir oda türü için fiyat bilgisi alma ve avantajları tanıma imkanı da bulunmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir